Jag har fått äran att prova nya Kesella kvarg hallon eftersom att jag är testpilot för Smartson! =)
Paj med hallonpannacotta!
Ingredienser;
*12 digestivekex
*75g smör
*1tsk kanel
Fyllning;
*3gelatinblad
*2½dl vispgrädde
*500g kesella kvarg hallon
*3-4dl hallon
Gör så här;
1)Mixa kex smör och kanel.
2)Tryck ut blandningen i en form (ca 28cm) med löstagbar kant.
3)Låt stå i kylen i minst 15 min.
4)Låt gelatinbladen ligga i blöt i kallt vatten i 5 min, krama sedan ur vattnet.
5)Koka upp grädden och rör sedan ner gelatinbladen.
6)Låt svalna lite och ha sedan i kesellan och rör ihop.
7)Häll gräddblandningen i formen och låt stå kallt i minst 3 timmar, garnera med färska hallon.
Hoppas det smakar!
Kram Anna!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar