måndag 7 mars 2011

Vegetarisk lasagne!

Idag bjöds det INTE på lasagne, utan detta! Fast en lite lättare version, men nu efter maten provade jag på att göra denna vegetariska lasagne som iallafall var väldigt lätt att göra. =)
Hur den smakar får ni veta imorgon. ;-)

Ingredienser!


*800 g fryst bladspenat

*2 förpackningar pastasås chili à ca 400 g

*salt och peppar

*500 g keso

*10 lasagneplattor

*1 1/2 dl riven ost ca 60 g



Gör så här!


1) Tina spenaten och krama ur vattnet
2) Sätt ugnen på 225°C.

3) Blanda pastasåsen med bladspenat och koka 2-3 minuter. Krydda med 2 tsk salt och 2 krm malen peppar.
4) Ta från värmen och rör ner keso. Varva tomatröran med lasagneplattorna i en smord ugnssäker form (ca 25 x 30 cm), börja och avsluta med ett tunt lager röra. Toppa med riven ost. Tillaga mitt i ugnen ca 30 minuter.

5) Servera lasagnen med sallad.


Bladspenat och pastasås som kokar ihop!
Varva röran med lasagneplattor!
Strax in i ugnen!

Hoppas det smakar!

Kramar Anna!

1 kommentar:

emelie sa...

det både ser och låter gott =)
du får berätta imorgon va du tyckte =)