fredag 11 februari 2011

Fylld kycklingfilé med delikatesspotatis!

Idag bjöd jag familjen på Fylld kycklingfilé med delikatesspotatis!

4 port.

*500g kycklingfilé/ lårfiléer
*50g ädelost max 17 %
*salt peppar timjanskvist
*4 skivor parmaskinka ca 60g
*600g små potatisar
*1 msk olivolja
*rosmarinkvistar

1) Sätt ugnen på 200g

2) Vik ut filéerna och fördela ost och kryddorna jämn över.

3)Rulla ihop och vira skinkan runt om, lägg rullarna med skarven neråt i en oljad ugnsform och läg potatisarna runt om tillsammans med några kvistar rosmarin.

4)Salta och peppra och stek mitt i ugnen i ca 45 min (tills kycklingen är klar och potatisen är mjuk)

Hoppas det smakar!

Kram Anna





1 kommentar:

malin olsson sa...

det ska jag prova,låter gott