söndag 17 oktober 2010

Lugna söndag..





Igår hade vi riktigt lördagsmys med Mariana och Emil och en massa massa götta. =) Först käkade vi tacos och sen trodde syrran att vi skulle trycka i oss 3!! påsar chips och en massa godis, men en påse sparade vi  och en fick hon faktist ta med sig hem. =) Senare när flickorna hade somnat så tog vi och hyrde en film, en Wallander som vi tyvärr hade sett allihop.. Nån som också vela vara med och mysa framför tv´n och datorn var Alfons. =)

Idag på morgonen åkte jag och flickorna till mamma och pappa för att säga hej då till Mariana, som vi inte kommer att se på länge, och till Emil som vi nog ser om några veckor. Där käkade vi frukost ihop och sen bara var tills det var dags att säga hej då! Medans vi var borta målade Anders källaren, börjar se riktigt bra ut. =) Kanske får ni se bild på det senare nästa vecka. =)
Vi har även hunnit leka lite med Alva´s bästis Maja, och jag har hunnit prata en massa med Maja´s mamma Lisa. =)


Här leker flickorna (som vanligt) i våran säng, ganska skönt faktist att den var obäddad. ;-) Stackars Maja är lite blåslagen och sårig på näsan efter att ha ramlat på dagis.

Visst ja, glömde berätta att i morse när jag skulle starta datorn och göra lite inlägg på FB och här på bloggen så gick det inte att starta dataskärmen, det konstiga var att även Mariana inte kunde starta sin dator.. Hmm..
Men Anders stack iallafall iväg snabbt och köpte en ny fin, JÄTTE STOR dataskärm. =)



Ha en fortsatt trevlig söndag!


2 kommentarer:

Ann-Sofi sa...

Sicken prima skärm det blev :-) Kommer du vara vrölhungrig nån dag i veckan?

Familjen A. sa...

ALLTID hungrig. ;-) Ska kolla med mannen när han tycker att jag kan få smita iväg. =) Hör av mig på mobilen!