söndag 16 januari 2011

Känner mig helt slut!

Jag känner mig helt slut, har nu avverkat mina 9,5 timmar på jobbet, inte allt för mycket folk men det vart en hel del springande upp och ner i trapporna och hämta/lämna plocka osv..

Båda mina systrar var och bada och hade Oliver Louise Tilda Hugo och min Alva med sig, så förmiddagen gick snabbt! =)

En olycka hände också som jag skickade iväg till sjukhuset men de ringde senare för att tacka för hjälpen och berätta att det inte var någon fara med pojken. =)

 När jag kom hem var det fullt kaos här, lilla A grät, stora A bråkade och retades.. Puh, inte vad man vela komma hem till men nu ligger de lugnt i sina sängar och sover. Själv ska jag förbereda inför morgondagen, barnen ska till dagis (hoppas det går bra) jag ska till läkaren och sen jobbar jag till 22,00. Anders får komma till mitt jobb och byta bil så att han kan hämta barnen efter jobbet..

Min hjärna har gett upp för dagen så jag kommer inte ihåg vad jag skulle skriva här idag, hoppas att morgondagens inlägg blir lite roligare. ;-)

Kram på er söta!!

1 kommentar:

I huvudet på Caroline sa...

Vare sig din hjärna har gett upp eller inte så är det alltid trevlig att läsa det du har att skriva om! Följa dina dagar!

Kramkram