torsdag 6 januari 2011

Överraskningen!

Igår hade vi en liten överrasknings "fest" för Hella! Jag och Malin hade pratat med Hella om att hon skulle köra iväg man och barn och att vi skulle komma. =) Så vid halv fem satte sig Hella i bilen och körde barnen till sin mamma och vi smet in i huset, där dukade vi fint och satte upp ballonger och serpentiner, fyllde champangeglas med Pommac och hade förberett mat till kvällen.
Det hon inte visste var att även systrarna Karro och Rossa skulle komma också!

Även presenten var en överraskning, då Hella är den som har mest pengar ;-) och har allt så tänkte vi att vi skulle hjälpa henne med något som hon inte har tagit sig för istället för en present! Vi lade ut och sorterade kläder och saker för ca 7000kr på Blocket och Tradera. =) Blir fina fickpengar på nästa resa!

Maten hade Malin gjort och det var tacotårta, receptet hittar du här! Till det serverade vi sallad med fetaost och creme fraich och salsa! Supergott! =)

Här är tjejerna vid bordet! =)
Till efterrätt vart det dumlepannacotta med hallon och Malin hade gjort en (kommer inte ihåg vilken sort)kaka med grädde, fast den vart vi så mätta att vi inte ens orkade smaka. ;-)



Malin och jag vart kvar hos Hella till 2!! och la ut saker på Tradera och Blocket nästan hela tiden, hoppas nu att sakerna snabbt blir sålda!

Än en gång Hella, GRATTIS!!!

Kramar från mig!

5 kommentarer:

Linda sa...

Vilken otroligt bra present!!
Uppskattas nog mycket mer än en massa prylar!

Anki sa...

Men gud vilken rolig överraskning & vilka härliga kompisar hon har!!!!!

Familjen A. sa...

Ja det verkade uppskattas av både henne och killen hennes, platsen behövs ju oxå där alla saker låg förut, hoppas bara att det går smärtfritt att bli av med allt. =)
Ja visst har hon härliga kompisar. ;-)

Kramar !!

I huvudet på Caroline sa...

Rolig överraskning, väldigt fin vänskap Ni verkar ha! Såna relationer ska man vara rädd om!! Kram

Familjen A. sa...

Ja vi är ett bra gäng, och vi har hållit ihop sen vi var små. =)
Kram