söndag 26 december 2010

Annandag Jul!

Nu har vi kommit hem från mamma och pappa, mätta och belåtna. Idag bjöd dom på tjärlknöl gjord på rostbiff och potatisgratäng sås och sallad! Mums, gillar sådan här mat mycket mer än julbord då det inte är så mycket jag äter på sådana. Äter ju varken julskinka, sill, lax eller inälvsmat. Till efterätt vart det minimuffins med smak av pepparkaka med gegga ovanpå och lingon, barnen fick även glass!

Idag när vi kom fram till mamma så körde vi fast bilen, pappa trodde såklart att det var jag som hade kört, vilket det inte var. Tydligen kan fler än jag köra fast. =) Men vädret var ju inte det bästa så lite förståelse lär man ju ha!


Barnen var inte så sugna på minimuffins utan vela ha glass istället, vissa vela tydligen ha två! ;-)




Men till slut så vart det lite för mycket i de små magarna så då fick morfar äta upp resterna. ;-)
Gammelkatten Nicke fick så mycket kött i magen att han vart helt slut!
När vi kom hem så provade vi en av julklapparna, dubbelpulkan, den var jätte rolig tyckte flickorna och faktist rätt så lätt att dra! =)


Nu är julen snart slut på riktigt, vi har tänt lite ljus och ska bara mysa ikväll och sen är det måndag igen, ioförsig mellandagar så vissa av er har kanske turen att vara lite ledig. =) Anders jobbar förmiddag så jag ska försöka få in en träff med Lisa nån eftermiddag/kväll och ska då försöka få ihop iallafall några av tjejerna på en liten träff. Vi träffas ju alldeles för sällan!!

Bara två veckor kvar tills jag börjar jobba och barnen börjar på dagis, det är nära nära.. Lite pirr i magen har börjat komma..

Ha en skön söndag och ett trevlig avslut på denna jul, hoppas NI har varit nöjda med ERAN jul!

Kramar Anna



Inga kommentarer: